staqqq Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Witam,Ogłaszam wszem i wobec, że się żenię.Ślub odbędzie się w Koninie - w kościele św. Wojciecha przy ulicy Portowej, godzina 17.00.Także pewnie jakaś 17.45 wyjście z kościoła.Potem jedziemy na salę do Mikorzyna.I tutaj moja prośba - razem z małżonką (jeszcze niedoszłą :) bylibyśmy bardzo uradowani, gdybyśmy mogli liczyć na obstawę motocyklową z Waszej strony.Jeśli jest ktoś z Konina lub okolic i ma wolne sobotnie popołudnie to będziemy bardzo wdzięczni! Sami pojedziemy trajeczką Rometa (prototyp:), także motocyklowo:)http://www.jednoslad.pl/romet-classic-400-z-wozkiem-bocznym-na-moto-expo-2016/Gdyby były jakieś pytania to proszę pytać. PS. Mam nadzieję, że umieściłem ten post w dobrym dziale. Jeśli nie, proszę o przeniesienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Tak, to na pewno najlepszy dział dla Twojego postu, przecież to podróż w Nowe Życie :-) Chętnie bym wpadł niestety będę w drodze :-)Powodzenia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Witam :)Zapytam chłopaków z MementoMori to może coś zorganizują. Ja mieszkam w Niemczech, więc nie mam, że tak powiem takich możliwości teraz, aby się tym zająć osobiście.Miałem ślub w tym samym kościele i sala pewnie ta sama tzn. "Leszna Przystań"? :) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staqqq Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Hej, To już w tą sobotę (o 17.45).Z góry dziękuję za stawienie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi