Skalar Opublikowano 1 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2004 WitamMam następujące rozterki, myślę o kupnie w/w Simsona tylko nie wiem czy opłaca mi się go brać. Skuter jest kolegi i obecnie jest nie na chodzie, ponieważ jest problem z biegami (wchodzi tylko jedynka- temat z tym problemem zamieszcze w mechanice, może ktoś coś doradzi) Zaznacze że planuje go kupić by zyskać póżniej na jego odsprzedaży a nie stracić. Planuje użytkować go do końca tego roku jako środek zaworzący mnie do szkoły :mrgreen: (troche żal mi w tym celu wykorzystywać Junaka) Plusy Simsonka to: - ma zamontowany prawie nowy gaźnik - w silniku są zamontowane nowe łożyska- ma pełną dokumentacje :mrgreen: - cylinder 60ccm, równierz nie tak dawno zmienianyCena za którą moge nabyć 3 biegowego skuterka to 1000zł, prosze napiszcie co o tym sądzicie, opłaca się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 1 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2004 - cylinder 60ccm, równierz nie tak dawno zmienianyTo akurat plusem nie jest bo to pewnie polski cylinder ://Jezeli tylko da sie naprawic te biegi za niezbyt duzy koszt to mysle ze w sumie warto... :D Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalar Opublikowano 1 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2004 a jaka jest wartość rynkowa takich 3 biegowych Simsonków? Oglądałem ogłoszenia, ale coś nie wierze by znajdowali się kupcy na te motorki za cenę 2,5tyś. i więcej :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 1 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2004 Hmm pewnie sprawdzales na allegro ceny :D Tam centralnie to przeginaja z cenamy, za simsona 2700 zl :// Tam widzialem za 2500 zl simsona sr50 3-biegowego... Ja swojego kupilem za 1500 zl w stanie prawie idealnym (tylni hamulec nie odbijal - zreszta do tej pory nie odbija - a tak to chyba wszystko), wiec mysle ze tak za 1300 zl to by byla normalna za simsona 3 biegowego =]]]] No ale oczywiscie na allegro ceny sa duzo wyzsze... Wiec jezeli tylko ta naprawa wiele nie bedzie kosztowac to mysle ze warto, bo potem mozna duzo drozej na allegro sprzedac :D Pzdr EDIT:Mysle ze cena 2000 zl za 3 biegowego bylaby dosc rozsadna :D)) Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdl4ty Opublikowano 3 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2005 simson to wierna maszyna , jezeli silnik jest w dobrym stanie (naprawde dobrym :) ) to mozesz byc pewny ,ze za miesiac sie nie rozsypie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi