kvba. Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 https://m.imgur.com/gallery/GNGSf witka, wie może ktoś co to za motocykl? Stoi u zmarłego wujka i nikt nie wie z rodziny bo sie nie interesował. Jedynie wiadomo że został przywieziony ze Szwecji. Oglądałem go ze wszystkich stron i nie mial on żadnego znaczka, napisu bym mógł coś wiecej o nim wiedzieć. Pomyślałem tez ze mógł byc wykonany na specjalne zamówienie czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 jakbyś jakieś zdjęcia prosto zrobił, to może ktoś dałby radę odpowiedzieć :/ tak to nawet ciężko ocenić rozmiar, każda fota z innej strony i pod innym kątem. po drugie najistotniejszy jest w tym przypadku silnik, bo reszta wygląda na customajak dla mnie wygląda na strasznie mały, włącznie z silnikiem - skoro stoi obok en500. chyba, że tak perspektywa Twoich zdjęć przekłamuje. nie wiem, czy nie stawiałbym na jakąś chińską kosiarkę ;Pjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvba. Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 kolejny raz będę tam dopiero za tydzień, więc dopiero wtedy mogę podesłać więcej zdjęć. http://olx.pl/oferta/nowy-mini-chopper-motorynka-cross-50-cm-choper-CID5-IDgQNvl.html#71aa914cfd Przeglądając z nudów znalazłem coś identycznego; czy to może być ten sam ze zdjęć po dokladnym przyjrzeniu się? Co prawda ten mój to jakby uboga wersja.Nadal chciałbym coś więcej się o tym dowiedzieć, jeżeli się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 "To ogłoszenie nie jest już dostępne"jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi