MASTELAN Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Wyjazd z Orlenu obok M1 o godzinie 8,15 w sobotę. Parada na Św. Krzyż rusza z Bałtowa o 10. Chętnych zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Powiększ plakat albo podaj linka bo tutaj nic nie widać co do planu całej imprezy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASTELAN Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Powiększ plakat albo podaj linka bo tutaj nic nie widać co do planu całej imprezy....Niestety nie mam możliwości bo nawet na stronie Bałtowa nie można powiększyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesek5 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ja jadę w sobotę o 15 i zostaję na noc http://busko.net.pl/zlot-motocyklowy-moto-zauro-music-w-baltowie,,2,14,14,14,17227,n.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ja jadę w sobotę o 15 i zostaję na noc http://busko.net.pl/zlot-motocyklowy-moto-zauro-music-w-baltowie,,2,14,14,14,17227,n.html Dzięki...a wjazd za freeee ??? Bo ,,tego,, nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm74 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Dzięki...a wjazd za freeee ??? Bo ,,tego,, nie widać...W Bałtowie nigdy nie było Free. W ubiegłych latach wjazd 30 - 40 PLN, w tym miejsce na polu namiotowym, znaczek, koszulka. Drogo nie jest. Cytuj Lepiej mieć tarcie w punkcie podparcia, niż parcie w punkcie podtarcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 ku*wa big cyc gwiazdą wieczoru, a co za rok ? Bajerful ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dolce vita Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Dawno nie widziałem takiego chamstwa i buractwa na scenie. Buraczany Skiba przeszedł samego siebie. Czyżby to już było dno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m07m10 Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 A co odwalił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi