Floydelele Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Witam. Na dniach planuję zacząć robić kurs na na A1 i zaczynam już szukać jakiegoś sprzętu.>16 lat>170 cm>60 kgSzukam czegoś w cenie 3500. Moge nagiąć do 4 kafli ale musi byc naprawdę okazja. Początkowo rozgladałem się za Honda cbr 125 ale w tej cenie nie ma nic co mnie naprawdę interesuje. Teraz zacząłem grzebać bardziej w enduro bo chciałbym też po jakichś bocznych drogach jeździć etc. Naprawdę ciężko mi sie zdecydować jaki typ motocykla wybrać i myślę ze podejmę decyzje gdy będę miał duzo ofert. Dlatego byłbym wdzięczny gdybyście mi podali kilka motocykli enduro i sportowo-turystycznych. Aa i dodam jeszcze że dla dwóch osób i max 4 k. Za wszystkie odpowiedzi z góry dziekuje :) (Aa i nie, nie mam zamiaru w przypadku zakupu sportowo-turystycznego jeździć po polach :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 podaję pomocną dłoń: wyszukiwarka po prawej u góry. życzę udanej lektury odpowiedzi na analogiczne pytania Twoich poprzednikówjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi