Magik Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Cześć,Jak w temacie - w sierpniu śmigam w Bieszczady, po drodze chciałbym się zatrzymać na 1wszy nocleg nad Zalewem Sulejowskim. Poszukuję sprawdzonego noclegu, miejscowość dowolna, byle byłby w miarę w bliskiej odległości od Zalewu.Następna miejscowość docelowo Polańczyk, najlepiej na ul. Zdrojowej, ale wszelkie inne też wchodzą w grę.Wszystko dla 4os. więc opcje obojętne dostępność noclegów dla 2os lub 4os. Dzięki za wszelki namiar. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Poszukaj mojego tematu w tym dziale. "Bieszczady - temat noclegowy" czy coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielwojcik12 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Jeśli mogę coś polecić tak na przyszłość, to nie Solinę i nie Polańczyk. To już jak dla mnie zbyt oklepane miejsca i wolę zobaczyć coś nowego. W te wakacje będę w Solnym w Dołżycy. Zawsze jeździłem do Soliny albo Polańczyka, a w tym roku stwierdziłem, że nie ma co oglądać znowu tych samych krzaków i budek z pamiątkami i zmieniłem kierunek :) Jestem ciekawy jak tu będzie. Opowiem po powrocie jak chcecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi