dud Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2004 powoli zwalnia aż muszę na dwójkę wrzucić a do tego dodam że silnik sie grzeje a jak dotknąłem cylindra to myślałem że zdechne . miałem kłopoty ze sprzęgłem ale teraz chyba jest ok. pomocy. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Piszesz że silnik ci się grzeje i zwalnia na 3 biegu. Poprostu jest słaby. Prawdopodobnie masz źle ustawiony zapłon (zbyt wczesny), lub za ubvogą mieszanke. Sprawdz jak wygląda świeca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2004 a jak dotknąłem cylindra to myślałem że zdechne Nie chce być nie miły ale to chyba normalne... jakiego kolwiek cylindra bys nie dotkna po jezdzie to się spażysz :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi