Sofik Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) Witam, Maly photo-update (po 10 latach) z Korei, Japonii i Szkocji. Sluze doswiadczeniem dla tych, ktorzy planuja tam eskapady. Najlepiej na FB, bo tu bardzo rzadko niestety zagladam. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.832508753548239.1073741837.100003673670406&type=1&l=86471f33aaPS Bardzo uprzejmie prosze o powstrzymanie sie przed komentarzami, w stylu "leee ...a tam nie byles ?", albo "leee, ale slabo sie skladasz w zakrecie na torze", albo "leee, i co sie chwalisz?" ...bo sa nieuprzejme, a nie warto byc nieuprzejmym. a dlaczego sie chwale. Moze sie znajdzie ktos kto bedzie chcial sie przejechac w te miejsca, a nie wiem czy jest duzo osob, ktore moga pomoc przy (np) wymianie tablicy rejestracyjnej na miedzynarodowa przy wyjezdzaniu z Korei i wjezdzaniu do Japonii... Tam nikt nie mowi po angielsku, a tablica rejestracyjna po koreansku to "자량번호판" (czaliang bonhopan). ;) Informuje, ze Polakom wrogow w tych miejscach na pewno nie zrobilem, a paru przyjaciol na pewno. Edytowane 28 Czerwca 2016 przez Sofik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_Palma Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Szacun..... uprzejmie przyznam, ze Japonia to na mojej liście TOP3 kierunek - marzenie, a na moto to już w ogóle kosmos. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 (edytowane) Z ta uprzejmoscia to akurat w Korei i Japonii warto przesadzac. Tam na prawde mozna liczyc na lokalnych mieszkancow, z tymze kulturowo wcale nie jest to dla nas latwe do odczytania. W sumie, trzeba pamietac zeby nie tracic swojego "cool" co by sie nie dzialo i mozna wyruszac w trasy. Dla mnie, to jest strasznie trudne, bo nature mam choleryczna. Practice makes perfect. PS VFR 400 R ? Szacun! Edytowane 29 Czerwca 2016 przez Sofik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_Palma Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Made in Japan (1991) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi