gajor29 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 WItam mam yzf 250. i od kad kupiłem słabo pali. jak zimna pali na strzała jak sie rozgrzeje to jak zgasze to mozna sie zakopac i ani rusz. dzis chcielismy pojezdzic to prkatycznie na pych bo nie chciała palic. tak jakby zalewało moto czy cos. powiem tylko ze robiłem teraz remont nowy tłok i zawory i takie tam i nic 3 koła wydane a moto nie pali co moze byc jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajor29 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 dobra juz znalazłem przyczyne słabego odpalania mała rzecz a tyle udreki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 podziel się z potomnymijsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajor29 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Moto zalewalo. Wystarczylo w gazniku jest druga srubka od mieszanki powietrza troche pokrecic by dostawal moto odpowiednio powietrza i pali jak zloto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi