Szymon. Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 a tak btw to jednak trochę bezsensownie to zrobili, bo niby można prowadzić na to 125 motocykl który ma max 30 km ale jak bym jechał 150 która będzie miała 15 koni to już wykroczenie Szymon Widzisz malolat, zabierasz sie za cos o czym niemasz pojecia :tongue: Poczytaj moze ustawe, bo 125 o mocy 11,5 kW lin 15,5 KM podlega juz pod Kategorie A lub A2 ( nawet liczyc mi sie nie chce ) Ze wzgledu na stosunek mocy do wagi. :crossy:a to przepraszam , nie wiedziałem. Myślałem że to jest do 30 km. No ale w takim razie jak rejestrują np NSR na kat A1 skoro ona ma na pewno powyżej 15 km? a to przepraszam , nie wiedziałem. Myślałem że to jest do 30 km. No ale w takim razie jak rejestrują np NSR na kat A1 skoro ona ma na pewno powyżej 15 km?i nie są kastrowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Moze po prostu wiecej wazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Nie są kastrowane, ale być powinny. No i ciekawe, czy takie tłumaczenie przejdzie - "bo inni mają to myślałem, że wolno" :DJaką masz kategorię prawa jazdy? Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon. Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Nie są kastrowane, ale być powinny. No i ciekawe, czy takie tłumaczenie przejdzie - "bo inni mają to myślałem, że wolno" :D Jaką masz kategorię prawa jazdy?A1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 To trzymaj się swojej kategorii. Bardzo łatwo można się w*ebać w gówno... Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon. Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 ok, dzięki wszystkim za rady, nie będę zwiększał pojemności, bo to faktycznie bez sensu ale może załatwię sobie jakiś inny moduł zapłonowy i wydech, słyszałem, że akurat pozbycie się katalizatora w tych motocyklach też może poprawić sprawę tylko znowu zastanawiam się czy warto? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) a to przepraszam , nie wiedziałem. Myślałem że to jest do 30 km. No ale w takim razie jak rejestrują np NSR na kat A1 skoro ona ma na pewno powyżej 15 km ? Szymon To jeszcze powiedz mi od kiedy rejestruje sie pojazd na Kategorie PJ ? ? ? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :crossy: Edytowane 20 Czerwca 2016 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon. Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 a to przepraszam , nie wiedziałem. Myślałem że to jest do 30 km. No ale w takim razie jak rejestrują np NSR na kat A1 skoro ona ma na pewno powyżej 15 km ? Szymon To jeszcze powiedz mi od kiedy rejestruje sie pojazd na Kategorie PJ ? ? ? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :crossy:tak mi się napisało :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi