kalamat Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 (edytowane) Dzień doberes :) Cóż mogę powiedzieć - miłość nie wybiera pomimo 32 lat na karku :laugh:To było niesamowite, kiedy po raz pierwszy ją spotkałem - motylki w brzuchu, adrenalina, okazało się, że jest szybsza niż myślałem :cool: Czarnulka, z początku nieśmiała, delikatna - ale po głębszym poznaniu? Potrafi podrapać :rolleyes: Niestety żona o niej wie :banghead: Ale jakież było moje zdziwienie, jak zaczęły się dogadywać, a nawet znikać czasem na wspólne figle :ohmy:Tak oto zaczyna się moja przygoda :laugh: Do rzeczy: FZ6n Black Edition 2006r kupiona od kumpla (serce jak dzwon).Ślicznotka musi dostać parę rzeczy od tatusia :laugh: ale wszystko na spokojnie, powolutku (osz ty nie wierzgaj :huh:) Do zrobienia na pewno:- nowe lusterka- dokupienie tylnego błotnika- oponki na koniec sezonu lub na początku przyszłego- mocowanie tablicy rej- krótkie klamkii pewnie coś jeszcze się wymyśli. Za wszystkie opinie nagradzam krówkowymi cukierkami :laugh: Edytowane 5 Czerwca 2016 przez kalamat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Fajnie brzmi na Devilach, a tu ich brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalamat Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 No teraz to odkurzacz, ale chyba dam wydechy w ręce edzia, bo te akcesoryjne nie bardzo wyglądają dobrze. Pomyślimy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.marcin Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Jeszcze osłona łańcucha :cool: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalamat Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Jeszcze osłona łańcucha :cool: .Osłona łańcucha jest razem z błotnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi