pan_bobek Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Witam. Od może miesiąca posiadam DT 125 z 2007r. w wersji supermoto. Opony z przodu jak i z tyłu można powiedzieć że są nowe z tyłu opony to 140/70-17 a przód 120/70-17. Lecz chce wymienić je na kostkę czy coś w tym rodzaju żebym mógł pociekać w terenie trochę bo na tych to ciężko :D Nie dawno gość mi napisał że może się wymienić na kostkę razem z felgami tylko teraz nie wiem jak to jest z tarczą np z przodu czy mogę zostawić tą co mam czy też muszę zmienić? Trochę mi szkoda bo ładnie się prezentuje :D Jak pomoże ktoś z tymi tarczami? Muszą być również wymienione czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Felgi SM wymagają adaptera na zacisk hamulcowy ze względu na dużą tarczę. Wydaje mi się,że będziesz musiał wymienić też tarczę i uchwyt zacisku Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan_bobek Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Tzn słuchaj, ja mam własnie sm felgi i opony obecnie a chce zmienić na kostkę jakąś a nie odwrotnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi