b.w Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Witam. Mam problem z nowymi tarczami sprzęgłowymi. Polega on na tym, iż tarcze nie mieszczą mi się w koszu :banghead: . Już ze dwa razy próbowałem je poskładać, no i nie dało rady. Sprzęgło jest za bardzo "upchane", kosz ociera o zębatkę. Jak ktoś miał już podobny problem to bardzo proszę o radę. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuk Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 chciałes zaoszczedzic i kupiłes bodajzetarcze wegierskiONE nigdy sie nie mieszcza!!!!!A teraz porada papier scierny do reki i na jakiejs płaszczyznie delikatnie zeszlifowacoczywiscie nie za duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 podobny problem? ten problem jest zawsze :mrgreen: nalezalo kupic 2-3 nowe tarcze i wybrac ze starych te lepsze. tak na pewno bedzie dzialac dobrze. oryginalnych tarcz do mz juz nie widzialem kilka lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi