Sofik Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 czarna Honda CBF 500 A (z ABS) Przebieg 561 km. Garazowana; Przygotowana do sezonu; Nowy akumulator, olej, regulacje. Wszystko w Honda Haller w Gdansku Gmole i tankpad Idealna dla kobiety, lub do coedziennej jazdy, lub na pierwszy motocykl Cena 16900 (za praktycznie nowa 500-ke) kontakt: 789 244 659 Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Zapytam z ciekawości. Jak tak niski przebieg się wykręcił ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 (edytowane) Motocykl kupiony w zeszlym roku z Dresden zalaczam screenshota z ogloszenia z autoscouta mam wiecej screenow i oczywiscie kontakt do dealera z Niemiec (nie mowi po angielsku - tylko po niemiecku) - prosze o uczciwych kupujacych. Calosc srodkow z sprzedazy motocykla zostanie przeznaczone na zakup ziemi rolnej dla mojej dziewczyny na Filipinach. Moja dziewczyna opiekuje sie liczna rodzina i ciagle brakuje jej srodkow by dokonczyc licencjat. Z ziemi rolnej jest bardzo dobry zwrot na Filipinach, a wlascicielem nie moze byc obcokrajowiec. Jest szansa na zakup dwoch hektarow. Oczywiscie jesli sprzedam tu motocykl wrzuce tu zdjecia dowodow na co poszly pieniadze. Edytowane 16 Maja 2016 przez Sofik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chico Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 gdzie w Gdańsku jest serwis Honda Haller ???myślę, że to na co przeznaczone zostaną pieniądze ze sprzedaży średnio kogo interesuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Ja wiem, ze nikogo nie interesuje. Przefiltrowywuje geniuszy biznesu co oferuja 7 tysięcy Wysłane z mojego SM-T211 przy użyciu Tapatalka Stefanski nie haller ....wypusccie mnie z tego kraju. Wysłane z mojego SM-T211 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Kolega Olsena? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chico Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 jak dla mnie to możesz nawet dzisiaj jechać gdzie oczy poniosą :)tylko odnośnie tego gdzie serwisujesz to ważne pytanie ponieważ Stefański ma średnie opinie odnośnie serwisowania to po raz a po dwa znajduje się w Gdyni a nie w Gdańskui szukam czegoś podobnego dla drugiej powłowy stąd moje pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Ok prosze dzwonić ...opowiem cala historie. Wysłane z mojego SM-T211 przy użyciu Tapatalka Klaudiusz... Nie bylo mnie tu 8 lat, ale pamietam ksywe Olsen. Trafiam tutaj w rownie zlym stanie psychicznym. :D zjezdzilem na motocyklu koree i japonie w miedzyczasie :) pozdrawiam Wysłane z mojego SM-T211 przy użyciu Tapatalka Nie, nie tym motocyklu. Innym. Ten kupilem jak mnie cos podkusilo by do kraju wrocic. Nie udalo mi sie tu zagnizdzic wiec sprzedaje motocykl, na ktorym przejechalem 41 km. Wysłane z mojego SM-T211 przy użyciu Tapatalka Motocykl byl serwisowany w jedynym oficjalnym serwisie Hondy w dròdze z Wrzeszcza na obwodnice... nie pamiętam nazwy... na pewno wiecie Wysłane z mojego SM-T211 przy użyciu Tapatalka Cena do negocjacji (nie powìnna byc oczywiście, ale ... co zrobic. Nabywcy bede dozgonnie wdzięczny ) Wysłane z mojego SM-T211 przy użyciu Tapatalka Honda Pomirski Wysłane z mojego SM-T211 przy użyciu Tapatalka Dla tych co potrafia liczyc ...ze 3500 Euro to mniej niz 16900 i juz czuja sie jak frajerzy, ktorzy mogliby taniej podpowiadam. Motocykl kupilem za 3600 z transportem. Przeglad do sezonu i wymiana akumulatora 1000 PLN ...i juz mamy 16900 ...cena do negocjacji ...wlasciwie pilna sprzedaz, wiec przyjme z checia oferty. PS Aha ...i sorry, ze nie lize potencjalnego kupujacego po jajkach. Licze, ze to bedzie kobieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Wyluzuj, weź cos na uspokojenie, znajdzie się kupiec to kupi .......... wiem że Ci się spieszy ale spokojnie. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Dzieki za zrozumienie Klaudiusz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Bądź realistą, kupiłeś 10 letnią CB500F i liczysz, że dostaniesz za nią 17 000 zł? Zejdź na ziemię. Te Hondy chodzą po 8 - 9 tys. zł i tego nie przeskoczysz nawet jak licznik pokazuje te 500km. Myślisz, że ktokolwiek mając do wydania tyle pieniędzy na motocykl wybierze 10 latka zamiast 2 - 3 letniej CBFki? Jak kupiłeś ten motocykl na handel z myślą o zarobku to po prostu wtopiłeś kasę i tyle. Taki sprzęt można co najwyżej kupić dla siebie żeby pojeździć nim z 10 lat i nic więcej. Za takie pieniądze próbuj sprzedać na Zachodzie, może tam znajdzie się jakiś pasjonat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 (edytowane) No zupelnie rozsadnie mowisz. Ja kupilem dla siebie, zeby 10 lat jezdzic. Zycie napisalo zaskakujacy scenariusz i musze wyjezdzac (znowu). Ja kupilem, bo wiem, ze za male pieniadze moglem miec praktycznie nowy motocykl, 500, nie skrecona do 48 konikow jak nowe pasztety i z ponadczasowa stylistyka. Ten design sie nie starzeje w przeciwienstwie do tych nowych 500, ktore wygladaja jak plastiki w Daci Logan. ...ze o ABS nie wspomne Jestem otwarty w takim badz razie na najbardziej absurdalne propozycje. PS Wciaz dziwi mnie, ze jestem jedyny, ktory tak na swiat patrzy. Dodam, ze jestem wykladowca na Akademii Morskiej (czyli dla 99% nikim), a z wyksztalcenia jestem inzynierem budowy okretow (czyli wlasnie nikim).Nabawilem sie za granica czegos co sie zwie, szacunek do siebie samego ...i innych. Edytowane 18 Maja 2016 przez Sofik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Zajebisty zawód ........ w Stoczniach nie ma pracy dla Ciebie!??! Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Byłaby, ale nie chce się pchac na siłę. Znam swoje mocne i slabe strony. W naszych stoczniach potrzebują kogos innego. Obserwuje rynek. Widze jakie fantastyczne rzeczy robią niektórzy koledzy z mojego rocznika, ale ja im w tej chwili jestem niepotrzebny. Kto wie co bedzie później. Wierze, ze ustawa stoczniowa moze pomoc, ale to potrwa. Wysłane z mojego SM-T211 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chico Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 masz zbyt niskie mniemanie o sobie, chciałbym mieć Twój zawód ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi