Skocz do zawartości

Kawasaki Vulcan 1500 VN 15 TANIO!

AdamYZF
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Na sprzedaż Kawasaki VN 15 rocznik 1994, przebieg 30tys mil

Motocykl sprzedaję po okazyjnej cenie z racji tego że jest w nim trochę do roboty:

więc po kolei napiszę wszystko na jego temat żeby potem nie było niedomówień

kupiłem go w zeszłym roku od gościa, który miał go 8 lat

starszy facet jeździł razem z synem na spółę

Silnik: do wymiany uszczelka pod głowicą i pokrywą zaworową na tylnym garze, ponieważ kopci delikatnie na biało, po rozgrzaniu trochę przechodzi, ale mimo wszystko jest to do zrobienia

zawieszenie i hamulce: uszczelniacze w przednim zawieszeniu gdyż prawa laga się poci, hamulce jak najbardziej ok, stalowy oplot

wizualnie: prawy podnóżek do wymiany, jest zrobiony "na patencie", ponieważ w mojej szopie w zimę spadła belka ze stropu i walnęła tak fartownie że urwała podnóżek ( parę cm w lewo i zbiornik by dostał) poza tym nie trafiła w nic innego więc można mówić o szczęściu

osłona główki ramy z prawej strony jest z blachy, ot taka fantazja poprzedniego właściciela

dokumenty:

zarejestrowany w PL, książka, dowód ok, oc wyszło i przegląd też
odpadła tabliczka znamionowa ale z tego co mi wiadomo to nie ma problemu żeby takową wyrobić (przegląd zerowy)

poza tym co napisałem jest parę rysek, wydech miał jakąś parkingówke , generalnie trzeba go dopieścić

osobiście "przejechałem" mocno powiedziane tyle co ma na liczniku dziennym czyli 10mil od momentu kiedy go kupiłem (listopad zeszłego roku)

ma nowy akumulator, olej, świece, filtr więc parę stówek dołożyłem

motocykl sprzedaję bo zwyczajnie mi nie pasuje, nie mam czasu ani chęci żeby się nim zajmować, myślę że napisałem wszystko, jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś pytania to proszę śmiało pytać

nr kontaktowy 536 488 518 moto stoi w Gdyni

cena jaką proponuję to 5500zł, ale możemy negocjować

ew. jak komuś zalega w garażu jakieś enduro/cross w tej cenie to rozpatrzę propozycje

nie mam zamiaru nikogo wpuszczać w maliny dlatego wystawiam moto na tym forum, gdyż są tu ludzie którzy mają o nich pojęcie i wiedzą ocb, w razie pytań jak już wspominałem - śmiało, może o czymś zapomniałem

poza tym forum nie ma motocykla na żadnych allegro i olxach

mam nadzieję że kupi go pasjonata i da mu szansę nawinąć jeszcze trochę km na koła

pozdrawiam

post-80806-0-48109100-1463037407_thumb.jpg

post-80806-0-16853700-1463037489_thumb.jpg