cycoh Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 witam. czy orientuje się ktoś czy rozrusznik z GS 500 podejdzie do GS 400 z 1978roku? U mnie wytarł się do 0 komutator. Albo jeszcze lepiej jakby ktoś miał na wierzchu rozrusznik z GS 500 i mogłby mi go zwymiarować, chodzi mi o długość i średnice i rozstaw tych dwóch otworow którymi rozrusznik się przykręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł24 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Z tego co pamiętam nie pasuje... ale to już dawno było Cytuj LWG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Z komutatorem może poradzić sobie zakład regeneracji rozruszników. Poszukaj jakiegoś zakładu i sprawdź czy czegoś nie dobiorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi