dervozavilus Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Witajcie.Stary silnik w moim moto był już na wymarciu, więc zdecydowałem się zakupić drugi. Kupiłem, ale przy przekładce okazało się, że silnik jest od nakeda, a ja mam eSke i jest problem z czujnikiem prędkościomierza. W nakedach były mechaniczne (ślimak, linka itp.), a w eSkach była już elektronika (czujnik). Jakie są teraz możliwości, żeby prędkościomierz działał. Ze zwrotem silnika nie chce za bardzo kombinować. Zresztą jest w dobrym stanie i nie był drogi. Słyszałem, że są jakieś przejściówki?... Moto z roku 2001. Oznaczenie silnika PC36.Z góry dziękuję za rady.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Jakie przejściówki? Jak nie ma miejca w nowym silniku na czujnik to zostaje chyba tylko dokupienie ślimaka. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeeToro Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Albo po prostu kupić prędkościomierz cyfrowy z czujnikiem magnesowym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi