Theymeyourn Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Witam serdecznie!Pod koniec zeszłego sezonu kupiłem sobie Sym'a Husky 125 z 1997 roku. Sprzęt spisuje się całkiem nieźle, jedynie zauważyłem problemy z dostępnością części. Pierwszy problem pojawił się wczoraj kiedy chciałem zmienić filtr oleju. Na rynku nie ma oryginalnego filtra i tutaj pojawia się pytanie, czy mogę zamiast niego wstawić podobny zamiennik. W załączniku podaje oryginalny filtr, jego wymiary. Znalazłem na jakimś forum możliwe zamienniki oraz filtr z firmy Hiflo który posiada najbardziej zbliżoną specyfikacje. Czy nieoryginalny filtr zda egzamin? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 A nie próbowałeś napisać do któregoś z dilerów tej marki? http://www.sym.pl Na 99% będą mieli takie filtry, numer OE 15400-N01-000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi