Kierowca01 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Witajcie,na początku opowiem z czym miałem juz do czynienia. Moim pierwszym motocyklem jest Simson. Simson endruo s51. Zbliża się czas,w którym będę zdawał na A1,ponieważ motocykle to jest moja największa pasja. Chciałbym,żeby ten mój przyszły motor był szybszy,coś około 100km/h wystarczy,zależy jak tam z ceną będzie. Chciałbym,aby dało się nim pośmigać zarówno po ulicy jak i po polach,coś w stylu KTM EXC 125. Ma on się mieścić w normie która dopuszcza rejestrację pod A1. Cena którą mogę wydać na kupno to 3-4 tysiące złotych. Piszcie tutaj propozycje,dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Jak chcesz jeździć "zarówno po ulicy jak i po polach" to odpuść sobie na starcie sprzęty typu EXC, nie dość że nie dostaniesz nic w tych pieniądzach to jeszcze nie nadaje się on zbytnio do jazdy po ulicy. Szukaj sobie jakiejś DT125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierowca01 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Jak chcesz jeździć "zarówno po ulicy jak i po polach" to odpuść sobie na starcie sprzęty typu EXC, nie dość że nie dostaniesz nic w tych pieniądzach to jeszcze nie nadaje się on zbytnio do jazdy po ulicy. Szukaj sobie jakiejś DT125.chodziło mi bardziej o coś,co jest zajebiste w terenie,ale na ulicy też sobie daje rade. Co sądzisz o Yamaszce WR125 ? Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez Kierowca01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) nie ma złotego środka coś co jest ''zajebiste '' w terenie będzie kiepskie na ulicy i odwrotnie. W tym przedziale cenowym DT Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez Brylu 1989 Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierowca01 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 To dajcie coś do terenu,co mieści się w moim budżecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Z opinii słyszałem że jest bardzo dobra, ale tym ani nie poszalejesz po drodze, ani w terenie (ok.15 koni) Poza tym za WR musiałbyś dać minimum z 5-6 tysięcy.Szukaj jakiejś DT, powinieneś coś znaleźć w tych pieniądzach ale nie oczekuj cudów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierowca01 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Z opinii słyszałem że jest bardzo dobra, ale tym ani nie poszalejesz po drodze, ani w terenie (ok.15 koni) Poza tym za WR musiałbyś dać minimum z 5-6 tysięcy. Szukaj jakiejś DT, powinieneś coś znaleźć w tych pieniądzach ale nie oczekuj cudów.ale pod A1 się załapie?Czekam także na inne propozycje Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez Kierowca01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Załapie, masz jeszcze KMX 125, CRM 125, RX 125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 użyj wyszukiwarki na allegro ,lub olx wpisz zakres kasy nawet zawyż delikatnie, zaznacz typ motocykla pooglądaj powybieraj co Ci się wizualnie podoba i drąż temat dalej za pomocą wyszukiwarki tu na forum, bo większość jest już w zbiorze FM ewentualnie dopytasz :) Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi