Lukasz_SE Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Witam!W czerwcu mialem okazje poogladac sobie kolesiow z teamu www.stuntoholics.com podczas treningu na duzym parkingu jakies 20km od mojego domu.Dopiero wczoraj zachcialo mi sie wreszcie wyedytowac ladnie filmik z tamtego dnia,tak wiec macie tutaj efekt moje 3 godzinnej pracy[:banghead:]Jesli was dziwi,co tak dlugo to musze sie przyznac,ze jest to dopiero moje drugie podejscie w robieniu filmow w Vegas studio 4.0.Programik wyrabisty,daje niesamowite mozliwosci,nie jest on rowniez tak skomplikowany jak by sie moglo wydawac.Tak wiec zapraszam do zasysania.Jazdy pokazanej na filmie nie musicie komentowac,bo kolesie sa zarabisci i nie ma co sie klucic,bardzo chetnie natomiast poslucham waszych opini na temat edycji tego filmu,co wam sie podobalo,a co nie,walcie prosto z mostu,napewno poprawi to jakosc moich kolejnych "produkcji" :DFilmi ma 79Mb i trwa 5min 39sec,ale jakosc jest idealna.http://82.182.129.96/swe/soh.wmv A tutaj pare fotek z tamtego dnia:Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biesiad Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2004 79 MB!?!? przy skompresowaniu go do mpeg'a zajmowalby o 60 mb mniej a bylby rowniez w dobrej jakosci... no ale dobra... sie zobaczy :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_SE Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2004 79 MB!?!? przy skompresowaniu go do mpeg'a zajmowalby o 60 mb mniej a bylby rowniez w dobrej jakosci... no ale dobra... sie zobaczy :] No nie wiem...przy 20 Mb nawet po najlepszym kodeku wygladalo by nie najlepiej,zreszta zobaczysz jaka dobra jakosc jest teraz :-)ja osobiscie wole sciagac 80Mb z super jakoscia niz 10mb z marna mimo mojego super szybkiego modemu :banghead: Acha,jak wam film skacze to znaczy,ze przydalo by sie sciagnac nowszego Windows media playera (najlepiej 9.0) lub sprubowac odtworzyc w jakims innym playerze.Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Albo zeby operator troszke sie jednak napił przed kręceniem żeby nietrzesło :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_SE Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Albo zeby operator troszke sie jednak napił przed kręceniem żeby nietrzesło eee jesli chodzilo ci o to:Acha,jak wam film skacze to znaczy,ze przydalo by sie sciagnac nowszego Windows media playera (najlepiej 9.0) lub sprubowac odtworzyc w jakims innym playerze.To juz wyjasniam,chodzilo mi o zmiejszona liczbe klatek na sekunde,gdyz z tego co wiem w starszych WMP film moze ostro rwac.Obraz wedlug mnie jest bardzo stabilny,a zadnego dopingu nie potrzebowalem :banghead: Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Faktycznie jakosc jest dobra ale strasznie długo ściągałem..Z tym dopingiem to był żart :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2004 filmik zassałem w chwilke :mrgreen: jest rewelka tylko ze chyba akurat w tym dniu za dużo nie trenowali :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alan Opublikowano 2 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2004 a mnie filmik nie chce się ściągnąć :D nie wiem czemu... spróbuję jutro... może zaskoczy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NefryT Opublikowano 3 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroolik Opublikowano 3 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2004 Takich filmikow sa na necie setki !! Polecam strony np. roznych grup stunterskich z USA i nie tylko. Kazda ma cos do zaprezentowania. Mam troche linkow, ale niestety w domu. W tej chwili np. mozesz zaczac odwww.potatoesmc.com , albo np. www.r1-forum.com - potem sekcja Stunt's corner czy jakos tak.I filmow mozna znalezc od groma. Jak bede w domu to zarzuce wieksza iloscia linkow. A co do malej predkosci i gumy - to jezdzi sie tak, trzymajac motocykl tylnim hamulcem. Zauwaz ze kazdy robiac 12'oclocka (czy jak to sie tam nazywa) trzyma prawa noge na hamulcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 5 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 Tylko ciekawi mnie ten fakt ze oni z takiej malej predkosci staja i jezdza na gumie ? jak to jest te sprzety tak moga? wyjasnijcie mi Tylny hamulec to jedno, ale kluczowe znaczenie ma tu przełożenie wtórne - zwróć uwagę na rozmiar zębatki w żółtej Hondzie, a domniemywać można, że z przodu zębatka też jest odpowiednio mniejsza. Owocuje to brakiem odejścia i waleniem do pionu. O stelażach na tyle i zabezpieczeniach na bokach nie wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_SE Opublikowano 5 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 Tylny hamulec to jedno, ale kluczowe znaczenie ma tu przełożenie wtórne - zwróć uwagę na rozmiar zębatki w żółtej Hondzie, a domniemywać można, że z przodu zębatka też jest odpowiednio mniejsza. Owocuje to brakiem odejścia i waleniem do pionu. O stelażach na tyle i zabezpieczeniach na bokach nie wspominam. to akurat jest najmniej wazne,oczywsicie pomaga,ale jesli juz sie umie jezdzic.Pozatym Jompa ma standardowe przelzenia (czerwona CBR-ka) a i tak niezle wymiata,umiejetnosci sa najwazniejsze.Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 5 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 to akurat jest najmniej wazne Tak, powiedz swojemu koledze od żółtej RR, że to jest najmniej ważne - na pewno przyzna Ci rację - a takie zębatki pozakładał, bo nie miał innych... Kolego NefryT - chcesz tak jeździć to dodaj z tyłu kilka zębów, a z przodu zdejmij 1 albo 2. Świat stanie się piękniejszy, a niebo bardziej dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_SE Opublikowano 5 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 Cytat: to akurat jest najmniej wazne Tak, powiedz swojemu koledze od żółtej RR, że to jest najmniej ważne - na pewno przyzna Ci rację - a takie zębatki pozakładał, bo nie miał innych... Zebatki owszem,pomagaja,ale trzeba byc naprawde dobrym zeby wykorzystac ich plusy.Czy wedlug was sama zmiana zebatek zrobi z kogos mistrza wheelie czy co?Matti uczyl sie techniki wolnego wheelie przez ponad 2 lata na standardowych zebatkach (Yamaha R1,jedyna modyfikacja byl stelaz z tylu i crashpady czy jak sie to zwie,w kazdym razie nie taka "klatka" jak ma teraz w CBR) i jakos mu wychodzilo.Jak z nim gadalem na temat przelozen to przyznal,ze po przesiadce na CBR z zmienionymi zebatkami nie mogl zaparkowac 12-tki co nie bylo dla niego problemem w R1-ce.Mowil,ze musial sie uczyc znowu jak robic wolne wheelie,po prostu wieksza zebatka z tylu wymaga innej technikim,teraz jak widac technike juz opanowal i niezle sobie radzi,tak wiec zebatka pomaga ale nie amatorowi.Za to Jompa mial na samym poczatku Zx9R,standardowe przelozenia,potem przesiadl sie na CBR 600cc i mial w niej wieksza zebatke z tylu,po kilku sesjach wrocil do standardowych przelozen.[shadow=blue:a4fbfb377e]BTW,link nie dzialal,zapodaje nowy ------------- http://82.182.129.96/gladki/soh.wmv -----------------[/shadow:a4fbfb377e]Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NefryT Opublikowano 5 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 popróbuje jak tylko sobie kupie nowe moto, wlasnie jestem w trakcie poszukiwan :cry: Suzuki GSX-Ra 750 SRADa mysle ze bedzie to odpowiedni motorek do jazdy "na kolach" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi