piter125 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Ok uszczelka założona .Dzieki wielkie Nie zakładając nowego tematu chcialbym zapytać dlaczego szybko podnosi mi się temp. W dt125 ale gdy nacisne i trzymam klakson to temperatura o trochę spada tak jakby się normowała.i teraz pytanie gdzie tkwi problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Raczej problem z połączeniami elektrycznymi. Wyczyść każde połączenie, każdą kostkę i zobacz czy jest różnica. Papier ścierny + kontakt spray. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter125 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Ok jutro posprawdzam.A mógłby mi ktoś powiedzieć dlaczego robi mi "odcinke" przy 9 tys obrotów ? Na liczniku jest jakieś 12 lub 13 tys.Moze być to wina źle wyregulowanego gaźnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi