patryk2607 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Witam,Mam problem z kierunkami, zmieniłem je z seryjnych na ledowe wraz z przerywaczem. Niestety nie działa to tak jak powinno, lewa strona miga normalnie, prawa wgl, tzn gdy dam kierunek na prawe to odbija prąd i migają lewe. Wyjęcie żarówki od kierunków nie pomaga. I tu rodzi się moje pytanie, kwestia rezystorów czy inny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogger Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Sprawdź czy dobrze podłączyłes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Obstawiałbym złe podłączenie. Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Po co Ci rezystory skoro wstawiłeś przerywacz elektroniczny pod ledy?Jeśli masz taką choinkę to pomerdałeś coś z przewodami lub przerywaczem. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk2607 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 w przerywaczu jest tylko taka różnica, że dochodzi masa, którą dałem do - w aku a tak to nie dłubałem nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogger Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 To załóż stary przerywacz i napisz czy świecą obie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk2607 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 na starym jest to samo tylko świecą a nie migają i też tylko lewa strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambi Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Sprawdz krok po kroku podlaczenie kazdej z lamp kierunkowskazow. Prawdopodobnie nieprawidlowo podlaczyles przewody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi