buba1340 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 WitamSprzedam rozbitego w 4 d-py Road Kinga na EVO z 1996 roku. Harley kupiony kilka miesięcy temu na aukcji w USA, już w kraju, sprzedawany na fakturę Vat, oclony i ovatowany w Polsce.Moto do oglądania w Rzeszowie, Cena 13900 zł. tel 692 061 16 jeden. Fotki dla zainteresowanychpzdr Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIS Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Poproszę foty na PW... Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez FIS Cytuj "Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia.'' Autoryzowany dealer S&S Cycle https://harley-parts.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Foty poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba1340 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 WitamPanowie, przepraszam ale rzadko tu ostatnio zaglądamProszę podajcie mi adresy Email, albo wyślijcie zapytanie na moją skrzynkę [email protected]pzdr Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba1340 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Ten motocykl sprzedany, ale mam kilka innych ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADECK Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 [email protected] Cytuj Bolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi