michoa Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 witam pany niedawno zamordowałem swoją toye ( 39.99 z marketu służyła mi 5 lat :D ) i to jeszcze własną głupotą ( od odpalania nią silników spalinowych ma takie bicie wrzeciona że wiertłem 8 robi prostokątną dziurę 12x18 :D ) i muszę coś kupić Zastosowanie -raczej drobne prace w drewnie , plastiku w metalu rzadko do powiedzmy 8-10 mm wiertła max, betonu nie przewiduje także w zasadzie udar mi niepotrzebny, to ma być wiertarka w domu gdzie jak coś dłubię to raczej drewno i plastik a na garaż zaraz założę osobny temat :D ... -regulator obrotów albo przynajmniej 2 biegi , przydałoby się prawo lewo ale niekoniecznie -kaprys jakim jest uchwyt szybkozaciskowy - wiem że trzyma gorzej niż normalny uchwyt na kluczyk ale ciągle gubię te kluczyki i chce taki skręcany ręką brać pierwszą z brzegu chińszczyznę , czy może szukać używanego czegoś firmowego ? budżet podany w tytule nie podlega negocjacji ......... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavek_t Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Jak może być zwykły uchwyt to niedawno wystawiłem na olx dwie swoje wiertarki w ramach porządków w garażu. Jedną za 30 zł, drugą dwubiegową za 70 zł. Obie sprawne. Zaznacz Ząbki wystawiający Sławek i znajdziesz jak Cię interesuje taka oferta. Napisano z telefona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi