DonVito Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Sprzedam Kawasaki ZRX 1200S rok produkcji 2001.Przebieg 86,700.km z gwarancją przebiegu.Pierwszy właściciel w PL od 2006 roku.Motocykl znany na Forum dosyć dobrze ( ten egzemplarz ), opisy i foty na maila.Jeżdżony turystycznie, na długich trasach, przez starszego pana.Moto ubezpieczone.W cenie przegląd badanie , techniczne zrobimy przy odbiorze na życzenie klienta.Stację Techniczną mam w odległości 1km od domu. Jedynie co, że w dniu roboczym. Dokładam gratis różne przydaśki. Cena Kawy z przydaśkami 8,200zł Foty na maila. EditMotocykl obniżony na zawieszeniu do użytkownika z 1,65m wzrostu. Powrót do fabrycznych ustawień bezinwestycyjny, pół godziny roboty lub mniej. Zatankowany ;) .Można się targować, nie gwarantuję pozytywnego efektu. Zależy jak chętni pchać się będą. Cytuj Staram się być wyrozumiały dla głupoty. Niestety, nie zawsze starcza mi cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariov8 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Witam prosiłbym podesłać[ opisy i foty na maila].fotki na e-maila: [email protected] Oco chodzi z [ Dokładam gratis różne przydaśki.] ?????ps.szukam właśnie zrx1200sczy Pan mieszka : Żelków k/Siedlec ?????pozdrawiam czekam na wiadomośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonVito Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Witam prosiłbym podesłać[ opisy i foty na maila].fotki na e-maila: [email protected] Oco chodzi z [ Dokładam gratis różne przydaśki.] ?????ps.szukam właśnie zrx1200sczy Pan mieszka : Żelków k/Siedlec ?????pozdrawiam czekam na wiadomośc Sorry, nie zauważyłem pytania.Moto wstawiłem do serwisu by przegląd zrobili. Za parę dni odbiorę i foty zrobię.Miałem wcześniejsze ale kolega mi uprzytomnił że z taki obrazkami świata nie podbiję.Niewyraźne i w nieciekawym miejscu. Przydaśki.Zadupek, nówka, dziewica nie używana.Bagażnik z płytą.Lusterko lewe 100% sprawne. Niestety poprzedni właściciel pomalował srebrzanką.Lusterko prawe z ułamanym stelażem. Nie da się spawać ( chyba ) też srebrzanka.Torba Oxford na bak lub bagażnik..... i coś tam jeszcze. Tak, Żelków k/Siedlec Cytuj Staram się być wyrozumiały dla głupoty. Niestety, nie zawsze starcza mi cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Też poproszę o zdjęcia. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonVito Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Za parę dni, jak nowe zrobię. Stare skasowałem by nie kusiło użyć. Cytuj Staram się być wyrozumiały dla głupoty. Niestety, nie zawsze starcza mi cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonVito Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zdjęcia wysłane do Mario.Dla Limo nie bo maila nie mam. Cytuj Staram się być wyrozumiały dla głupoty. Niestety, nie zawsze starcza mi cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi