JrDarus Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Witam, jestem po remoncie mozna powiedzieć że generalnym yamaszki lecz po złożeniu jest pewien problem dochodzi halas tak ja bu stukot z dekla sprzegla lecz gdy położę dłoń delikatnie na deklu to znacznie ustaje, dodam że zmienialem też kosz sprzeglowy używany w dobrym stanie bo mój mial pęknięcia, jak myślicie co to może tak halasowac bo reszta silnika pracuje cicho gdy przyloże dlon do dekla Króciutki film https://youtu.be/9DK2Vra4DVQDziękuję Edytowane 23 Marca 2016 przez JrDarus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 A co się dzieje jak wciśniesz sprzęgło ? Hałas cichnie ? Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JrDarus Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Nie zmienia sie, chodz gdy wcisne sprzeglo na maxa to trze o dekiel, chyba tak nie powinno byc mi sie wydaję, prosze mi powiedziec tak czy moze to byc spowodowane tym ze narazie nie mam uszczelek od dekla sprzegla oraz prawego karteru tylko mase uszczelniajaca? Czy takie uszczelki sa na tyle grube? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Nie pozostaje Ci nic innego jak zdjąć dekiel i zobaczyć co tam trze Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JrDarus Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Zdjety nie widac zeby cos tarlo, lecz pojawily sie luzy na koszu zewnetrznym ktorych nie wyczulem przy montazu miedzy obudowa kosza a zebatki lewo prawo luz, i pytanie z innej beczki mam 0,5mm wytarty walek czy zalozenie mniejszego uszczeniacza zalatwi sprawe zeby nie cieklo? Lub przetoczenie walka i dobranie uszczelniacza czy tylko wymiana na drogi nowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Zobacz czy nie ociera Ci o tą dużą obudowę, nie pokrywę sprzęgła tylko to do czego ją przykręcasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JrDarus Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Ta obudowa juz była przytarta wiec ciężko stwierdzic czy ten wymieniony kosz reza obudowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 To albo zeszlifuj te rysy od poprzedniego tarcia, albo psiknij sprayem i będziesz widział czy farba jest obdarta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi