555 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Witajcie, obecnie poszukuję GSR600 ... i zastanawiam się nad 600A, czyli z ABS (2007 i nowsze)Czy jeździliście wersją z i bez ABS ? jakie są wasze wrażenia ? czy działa to tak jak chwalony C-ABS w Hondach ? warto szukać GSR600A .. czy dać sobie z tym spokój i kupić "zwykłą" wersje bez ABSu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 usiłuję znaleźć wątek, w którym była dyskutowana kwestia czy abs, czy jednak nie. spróbuj sam, bo była długa dyskusja i nie wiem, czy wiele osób będzie miało ochotę ją powtarzaćjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
555 Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Domyślam się że nie raz temat był poruszany, ale nie mogę go odnaleźć na forum ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
555 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 super, dzięki wszystkim za pomoc ... kupiłem z ABSem :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi