Paweł123 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Witam mam mały problem z moją hondą, ostatnio postanowiłem że, wybebeszę końcówkę tłumika, miało poprawić osiągi " podobno " i miał być troszeczkę głośniejszy. Ale teraz jest dużo za głośny i nie wiem co teraz zrobić żeby go uciszyć. Myślałem żeby wymienić końcówkę na chińską za 50 zł, bo nie chce za bardzo wydawać kasy,ale to chyba nie jest najlepszy pomysł, więc myślę że ktoś pomoże pozdrawiam ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 wspawaj spowrotem to co wyrwałeś i tyle , byle migiem bo elektrodą podziurawisz...... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł123 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Ale jest mały problem, bo to co wyrwałem jest całe wygięte i wątpie żeby coś jeszcze z tego zrobić :\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 możesz kupić końcówkę od 125 np od dt 125 nie powinna być droga ale czy będziesz miał 100% osiągów co na oryginalnym wydechu nikt nie wie Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł123 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 A kupno takiego i zamontowanie ma sens ?Na aukcji jest napisane że tłumik jest z dt 50r. I kosztuje 25 zł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 już wygląda że rura dolotowa chałupniczo spawana i nie wiadomo co jest w środku........ Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł123 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 To ja już nie wiem co robić :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 poszukać np rozbieralnego od crossówki za te 100 zł z watą w środku Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł123 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Ech...A miałem zbierać na moto ;\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adikon Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 2T się wydechu nie wierci, tylko robi się larmo co sam zauważyłeś. A duży wydatek na ten wydech nie ejst, więc co za smutek że miałeś zbierać na moto. uzbierasz na moto to sprzedasz ten i jeszcze troche Tobie zostanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł123 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 2T się wydechu nie wierci, tylko robi się larmo co sam zauważyłeś. A duży wydatek na ten wydech nie ejst, więc co za smutek że miałeś zbierać na moto. uzbierasz na moto to sprzedasz ten i jeszcze troche Tobie zostanie ;)Tylko że tego motorku nie sprzedaje bo jest " niezniszczalny" :D Tylko co najwyżej kupić mocniejszy :D a co do tłumika to się przyzwyczaję i bd dalej jeździć. Ale dzięki wszystkim za porady :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi