_TheViper Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Witam ,kupilem hondę NSR , i podczas niskich obrotów jak na mój słuch słychać jakby coś się tłukło w silniku ,ale tylko na wolnych obrotach .Podczas jazdy wszystko jest ok.Dodam że miałem aprilie rs 125 i było podobnie i nie wiem czy to tylko wolne obroty 2t czy coś się dzieje z motorkiem.Filmik z pracy silnika : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 na moje to masz trochę za niskie wolne obroty a pozatym wszystko ok ale przez internet ciężko dać trafną diagnozę :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi