jannikiel Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 http://sprzedajemy.pl/sprzedam-ducati-999-2006-deep-sump,35464687 Cena do negocjacji w zależności od humoru....Szykuje mi się poważny wydatek, trzeba się wyprzedać...Jedna sztuka Ducati( Enduro) zostaje na otarcie łez. Szczegóły na maila - [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Cenę trochę obniżyłem, no i dodam, że motocykl nigdy nie jeździł na Motulu :buttrock:... Najchętniej zamieniłbym na Cagivę na silniku Ducati, a reszta do uzgodnienia... Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Może być też zamiana na:- Ducati 350 XL- Ducati Pantah 500- Cagiva Elefant 350/650/ 750( suche sprzęgło), /900- Cagiva Alazzurra 350- Cagive Gran Canyon 900+ dopłata oczywiście w grę wchodzą tylko silniki Ducati - Kawasaki KZ 1300( może być niekompletny-aby silnik sprawny) + dopłataNie muszę dodawać, że interesują mnie motocykle z dokumentacją....dziwnym akcjom z góry dziękuję i zapraszam na najbliższy posterunek MO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Cena deczko poszła w dół, ale niedużo, motocykl oczywiście całkowicie sprawny, i nie od handlarza, co nawet pasków nie wymieni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi