qlimaxDJ Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Dodam jako ciekawostkę ,co wynika z moich obserwacji: w moim motórze rocznik 1985 na tabliczce znamionowej nie było już nabijanych numerów ramy ani silnika.Tabliczka wyglądała tak jak ta,którą kupiłem nową,tylko parametry były napisane większą czcionką,tak że nie było tam w ogóle takich pól jak numer ramy i numer silnika. Wybijany był tylko rocznik i numer fabryczny. Numery Ramy odczytuje się bez początkowego S0,a numery silnika miały już tyle cyfr,że był on nabity w dwóch rzędach,ale odczytuje się go w jednym ciągu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joog21 Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Ja mam też WSK 175 i mam tylko numer ramy S02129389 może ktoś pomoże to rozszyfrować? z którego to jest roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek WSK Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 (edytowane) Witam. Szanownych kolegów. Ja również mam problem z rozszyfrowaniem numeru ramy. Odrestaurowuję motocykl. Wsk125. I jestem na etapie tabliczki znamionowej jakie informacje wybić no i jaki rocznik?nr. Ramy :S02223156. zgóry dziękuję za pomoc Edytowane 3 Listopada 2019 przez Ziomek WSK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek WSK Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 (edytowane) Witam. Szanownych kolegów. Ja również mam problem z rozszyfrowaniem numeru ramy. Odrestaurowuję motocykl. Wsk125. I jestem na etapie tabliczki znamionowej jakie informacje wybić no i jaki rocznik?nr. Ramy :S02223156. zgóry dziękuję za pomoc ✌️ Edytowane 13 Listopada 2019 przez Ziomek WSK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf1 Opublikowano 1 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Witam, czy jest możliwość sprawdzenia roku produkcji wsk 125 po numerze ramy s 02259430 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekaro Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 W dniu 21.02.2016 o 19:52, qpa napisał: Numeru sie nie odczytuje, one szły po kolei, mam zapisane pewniaki z tabliczek wiec strzał jest w miarę celny 🙂 Nie ma szans założyć 18 na 19 😛 Cześć, niewiem czy po tylu latach ktos jeszcze odpowie, ale potrzebuje określić rok wsk'i, mój numer ramy to S01952550. Kolega qpa, napisał że ma jakieś pewniki to może uda Ci sie mnie więcej określić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxikaz-m2 Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 czy wie ktoś może od jakiego numeru ramy wychodziły WSK PAK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi