Areczek Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Witam, Moją MT 07 kupiłem we wrześniu 2015 później zrobiłem prawko :) W zimowe dni zrobiłem kilka przeróbek; kierunkowskazy, mocowanie tablicy, osłona chłodnicy, klamki i przerobiłem tłumik u Edka z Modlina na przelotowy. na filmiku możecie zobaczyć porównanie oryginalnego tłumika z tym przerobionym w EDHAUST Edytowane 12 Lutego 2016 przez Areczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 za tą kasę moim zdaniem nie ma lepszego sprzętu w tym segmencie, bardzo dobry wybór. Miałem okazję jeździć, byłem zaskoczony dynamiką, jak na 75 KM jest na prawdę szybki. Wykonanie, prowadzenie itp- wszystko na wysokim poziomie. I również na początku wymieniłbym tłumik, na standardowym brzmi kiepsko, jednak akcesoryjny uwalnia akustyczny potencjał tego silnika. Nie dziwi fakt, że na całym świecie sprzedaje się w takich ilościach, świetny sprzęt, pozdrawiam. Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Wczoraj zrobiłem 100 km na mt-07 , przyprowadziłem dla mojej partnerki .Wyglądałem jak na przerośniętym rowerze z racji moich gabarytów i wszelkich podpinek pod kombiakiem .Wrażenia z jazdy ... muszę przyznać ze silnik ładnie sie kreci , dynamiczny , moto świetnie sie prowadzi. Na autostradzie przy 180 trzymałem sie kierownicy żeby mnie nie zwiało z siedzenia , ale nie do tego służy ten motorek .Zamówiłem juz najwyższą szybkę i faktycznie trzeba będzie sie rozglądnąć za kominem . Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 MT 07 to bardzo fajny sprzęt za rozsądne pieniądze. Na pewno jest to lepsza propozycja dla używanych sportów 600-1000ccm, których właściciele nigdy nie wykorzystują potencjału silnika ani podwozia swoich maszyn - a takich znam wielu. W zamian otrzymujemy nowy sprzęt (świeży, pachnący)z gwarancją zamiast używanego "kota w worku". Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olowek Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Zrobiłeś świetną inwestycję. Yamaha przy tym piękna Cytuj http://szambo-eko-betonowe.pl/katowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areczek Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Zrobiłeś świetną inwestycję. Yamaha przy tym pięknadzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubart Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Fajne moto i ten tłumik ;) może to pomysł aby nie dokładać ponad 800€ na akrapovic na początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derbixxx Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Fajnie brzmi! Tapatalk for iPhone Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk23 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Witam bardzo przyjemne motocyk pozycja siedząca, świetnie przyspiesza(lekki i zgrabny) i do tego swietnie sie nadaje na miasto :) lecz przy plecaku i dalsza trasa męczarnia. LwG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Od października 2015 jeżdżę MT-07 i jestem bardzo zadowolony. Lekki, zwinny w miescie, w trasie - ok. Sami zobaczcie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk23 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 fajnie ze zadowolony :wink:ale dla mnie zamały i kazdy kupuje to co uważa :biggrin: dla tego o gustach sie nie rozmawia pozdro LwG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi