Lesio17 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Witam wasPosiadam kawe er5 z 97 roku i muszę chyba kupić do niej dyszeObjaw odpala ok ale jak nią ruszam tak jak by się dławiła bądź paliła na jeden tłok a po chwili dostawała kopa drugi tłok by się załączył sądzicie że diagnoza może być trafionaA gdzie mogę kupić dysze iglicy i tą obok(nie wiem jak ja nazwać) ale jest fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 a może porządnie wyczyścić i zsynchronizować gaźniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 mi takie dysze dorabiał tokarz i chodziła kawa super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi