Gość benben Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 hej. Panowie co byście za łańcuchy śniegowe polecili? W supermarketach tego pełno w różnej cenie, zależy mi na prostocie montażu jakości i sensownej cenie, nie mieszkam w górach ale od czasu do czasu jakiś wypad na narty, więc mogą się przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółf Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 hej. Panowie co byście za łańcuchy śniegowe polecili? W supermarketach tego pełno w różnej cenie, zależy mi na prostocie montażu jakości i sensownej cenie, nie mieszkam w górach ale od czasu do czasu jakiś wypad na narty, więc mogą się przydać. Ja mamie jak jeździła 2wd kupiłem thule z łatwym zakładaniem i ściąganiem. Nie trzeba najeżdżać, zakładanie przy odrobinie wprawy trwa minutę i są z samonapinaczem. Ściąganie to 3 sekundy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Kup najtańsze, i tak prawie nigdy się nie przydadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółf Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Kup najtańsze, i tak prawie nigdy się nie przydadza.a potem wpadnie w zaspę i na tych najtańszych będzie się mógł powiesić, żeby mieć alternatywę dla zamarznięcia ;p Jeżeli masz ich używać, to jak napisałem przynajmniej takie, żeby nie trzeba było na nie najeżdżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość duśka Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Ja wiem czy się nie przydadzą.. .. Wprawdzie w tym roku zimy nie ma takiej dużej ale jednak w górach potrafi czasami napadać i to ostro tak wiec jestem zdania,ze warto jest jednak kupić sobie cos porządnego. Dobre są łańcuchy albo o splocie królewskim albo o splocie diamentowym. Na allegro sporo tego jest. Poza tym warto jest kupić trochę droższy jeśli wiesz,ze w przyszłości również będziesz planował takie wyjazdy. Tutaj jest wpis na blogu o tym co wybrać. Możesz sobie przeczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Kupiłem żonie 4 lata temu łańcuchy w Feu Vert z ogniwami z drutu o 6-kątnym przekroju. Nie były specjalnie drogie. Sprawdziły się w jednym sezonie w wyjeździe na narty i nawet nie zardzewiały.Ale od kiedy jeździ na oponach Vredestein Snowtrac 3 nie było konieczności ich użycia. Nie podam Ci nazwy bo obecnie pojechały w góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi