hipolfs Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 To polewo słabo widoczne wnioskuje że regulator napięcia a to po prawej przerywacz kierunkowskazów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rieju rr 50 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 do tego po lewo tez właśnie sa podłączone jakies kable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Kolego regulator napiecia w tym motorku i przerywacz nie ma wplywu na iskre. Sciagnales magneto? Sprawdz przewody ktory podlaczone sa pod modul czy sie nie wypiely. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rieju rr 50 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 yhy rozumiem . Nie wiem dlatego chciałem zapytać . Przewody posprawdzałem ale wszystko dobrze wpięte . Jak kopne to kontrolki sie zaswiecaja . Możliwe że popsuł sie moduł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Naprowdzamy cie a ty dalej nic. KOlego nie obraz sie ale popros w swoim regionie kogos o pomoc bo wiedza twoja jest za mala w tym temacie. Edytowane 30 Stycznia 2016 przez Ziuteek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rieju rr 50 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 no wiem . spk . ja dopiero sie ucze takze lajcik :D i dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi