Gość Anonymous Opublikowano 4 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2003 JESTEM ZDESPEROWANY BO NIGDZIE NIE MA INFORMACJI NA TEMAT SUZUKI GSX750, A NIE DAWNO STAŁEM SIĘ JEGO WŁAŚCICIELEM(TO MOJA PIERWSZA MASZYNKA) I JAKO PRAWDZIWY MANIAK LUBIĘ SOBIE COŚ POCZYTAĆ O MOTOCYKLACH ALE AKURAT O MOIM GSX750 NIE MA NIC-WIĘC JEŚLI COŚ MACIE TO PROSZĘ.....DAJCIE PS. FAJNIE PISAĆ JAKO- MOTORS- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 4 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2003 Cześć!Gratuluje wyboru. Gdy szukałem motocykla dla siebie to szperałem troche w internecie, a że myślałem o GSX (ale w końcu wybrałem Thunderbirda Sporta) to znalazłem bardzo fajne miejsce, co prawda po niemiecku, ale bardzo dobra strona z testami itd.Polecam: http://www.eddywagner.de/Jeszcze raz gratulacje i pozdrawiamDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2003 dzięki dyzio, strona jest świetna ale ja ni w ząb po niemiecku żeby to chociaż było po angielsku ale jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slony Opublikowano 16 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2003 To b.fajna maszynka,też mam taką!Jeździ super i super wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slony Opublikowano 19 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2003 Proponuję zrobić spotkanie GSX-ów 750 na Bemowie :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi