Neo3145 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Witam poszukuje takiej owiewki jaka jest na zdjęciu Czy ktoś ma jakieś informacje gdzie można ja dostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beniamin Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 to chyba coś takiego;http://allegro.pl/plastbike-owiewka-buell-i5735023914.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo3145 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Dzięki tego szukałem, szkoda ze aukcja z października :) Napisze do nich możne mi odpiszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Szukaj po prostu szyby do triumpha. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi