Wieprz Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 jestem poważnie zainteresowany jeżeli montuje pan grupe prosze o maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 witam, także jestem zainteresowany!! przejrzałem artykuł Eleny i myśle, że jest to jedno z miejsc które w swoim życiu chciałbym zobaczyć. Jeżeli tylko będą jakieś konkrety o wyjeździe to dajcie mi prosze znaka!!!! ja sie pisze :D pozdrawiam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki123 Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 odwiedziny w wymarlym miescie - pomysl fantastyczny.Czy da sie tam dojechac w miare noirmalnymi drogami bez dziur - zebym mogl pojechac tam motocyklem typu scigacz?Pomysl jest bardzo pociagajacy, chetnie dolacze do grupy wyjazdowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki123 Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 odwiedziny w wymarlym miescie - pomysl fantastyczny.Czy da sie tam dojechac w miare noirmalnymi drogami bez dziur - zebym mogl pojechac tam motocyklem typu scigacz?Pomysl jest bardzo pociagajacy, chetnie dolacze do grupy wyjazdowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 jeżeli Elena była tam na Kawasaki to chyba można spokojnie ścigaczem śmigać !! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebJaw Opublikowano 31 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 Po tamtych drogach można spokojnie ścigaczem śmigać.(dziur - brak):clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki123 Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 wiec co w temacie?kiedy?czy zamierzasz tam jechac w drodze z lub na np. Krym lub w inne miejsce?Czy moze myk do Czarnobyla i z powrotem? Ostatnio slyszalem w Polskim Radio, ze Ukraincy sami mysla nad udostepnieniem do zwiedzania terenow wokol reaktora, glownie dlatego ze promieniowanie nie jest juz tak szkodliwe jak dawniej (choc sarkofag sie rozpada :-)), natomiast tereny te przez lata od wybuchu staly sie oaza dzikiej, wybujalej przyrody!!!!Sam chetnie bym zobaczyl, jak na dachach domow rosna drzewa, wokol linie wysokiego napiecia, dzikie kury i koty.... asfalt i tylko ludzi brak.Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roki Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Hej:) Specjalnie sie zarejestrowalem na forum, zeby wziac udzial w tym watku:) Zatem na wstepie chcialem sie przywitac. Od dawna moim marzeniem jest zwiedziec Prypec, chetnie jechalbym z wami ale nie mam motocykla:/ Posiadam swoje autko:) Jakby taki wypad doszedl do skutku to plisss dajcie znac:) Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki123 Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 moze auto jako serwis? mysle ze to niezla mysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziggy Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Wakacje sie zblizają.... panie organizatorze :)Jedziem ? Nerka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki123 Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 organizatorze!trza dopinać szczegóły i jechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi