Spiderjo Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Witam, posiadam junaka 902 i przy fabrycznym cylindrze 50cc była dysza 72, a według pewnego forum powinna być 80, niedawno zmieniłem cylinder na 72cc i przy dyszy 72 jest bardzo dynamiczny i ma bardzo dobrą reakcję an manetkę, i według tamtego forum do 72cc powinna być dysza 85 więc na taką zmieniłem i stracił na przyśpieszeniu i reakcji na manetkę. Czy ta dysza 85 jest za duża czy po prostu do niej był źle wyregulowany gaźnik, bo przy zmianach tych dysz był regulowany gaźnik. A może w gaźniku coś musi być prze regulowane, może pływak, lub dać większy filtr paliwa. Co uważacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 A z iglicą się bawiłeś ? Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiderjo Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 ja nie, ale dawałem gościowi żeby wyregulował gaźnik to mógł, ale wątpię w to więc raczej nic nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiderjo Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Na iglicy jest 7 miejsc tylko przy wyjmowaniu było małe komplikacje i nie wiem jaka była pozycja fabryczna na samej górze czy na środku ? orientuje się ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 nie wiem jaka była pozycja fabryczna na samej górze czy na środku ? orientuje się ktoś ? Wstępnie ustaw na środku i spróbuj.Przejedź się kawałek i zobacz jak wygląda świeca. Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi