tutlikes Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Witam mam następujący problem, motor bardzo ciężko odpala jak jest -8, np. wczoraj po szkole nie jeździłem 15.00 było wtedy już -1, w nocy -10 a rano o 9.00 było -8, kopałem nic. Jakoś do szkoły trzeba dojechać więc na pych, przebiegłem PONAD 200m... i odpalił... Dodam, żę w lato nie było takiego problemu i od 1 strzała odpalał. Świeca wymieniona. Dodam, że toderbi drd xtreme 2011 50cc przebieg 13tyś. 3tyś. temu tłok wymieniony pełna seria bez kilku blokad, a i motor nocuje pod chmurką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 a ze ssania korzystasz ? działa ? kurde poważnie już pod Warszawą takie mrozy macie :D ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutlikes Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Tak na ssaniu, w Warszawie nie wie czy są takie mrozy teraz, ale na północy Skandynawii już tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 to sprawdź najpierw czy to ssanie działa prawidłowo , czy nie jest zatkane czy się otwiera itp z wiejskich metod to możesz mu podlewać paliwa pod świecę , mnie się wydaje że w nim ssanie jest niedrożne , masz tam ssanie typu włącz wyłącz czy regulowane na linkę ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi