bralewskim Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Jesli chodzi o mnie, to wyjazd przekladam dopiero na poczatek pazdziernika. Mam nadzieje ze pogoda bedzie jeszcze ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biblo Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Ryzykowna decyzja... W tym okresie musisz spodziewać się i deszczów i dość niskich temperatur... szczególnie w górach. Osobną sprawą może być kiepski wybór kwater do spania. Ja tam byłem we wrześniu i nawet w Sarandzie słyszałem, że jest już po sezonie. Cytuj Pozdrawiam,Jacek __________________________________________|Sportster IRON 883™|DL650AK8|Triumph Tiger Explorer XC| Forum powinno być jak Media Markt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebacharzykowy Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 czy temat jeszcze aktualny ? Planujemy wyjazd koniec sierpnia poczatek wrzesnia , z dokladnym terminem mozemy sie dopasowac , cel abania, moto turystyczne, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz1150 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 czy temat jeszcze aktualny ? Planujemy wyjazd koniec sierpnia poczatek wrzesnia , z dokladnym terminem mozemy sie dopasowac , cel abania, moto turystyczne, W Albanii byłem w zeszłym roku , ale z braku planów na początek wrzesienia ,może wybrałbym się jeszcze raz , zależy jaką drogę wybraliście i jakie ramy czasowe.Jeśli jest już chociaż szkic podróży , daj go na forum lub pisz na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebacharzykowy Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Witam. ogólnie jesteśmy otwarci na propozycje, dokładnych planów brak , Trasa wzdłuż morza Adriatyckiego możliwość dalej do Grecji lub promem do Włoch i powrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieslaw2158 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 czy temat jeszcze aktualny ? Planujemy wyjazd koniec sierpnia poczatek wrzesnia , z dokladnym terminem mozemy sie dopasowac , cel abania, moto turystyczne,witam.jezeli wyjazd bedzie 24-26.08 to sie zapisuje.moja trasa niekoniecznie,przez slowacje- ukraine- do wesolego cmentarza-trafangalska-ochrud-saranda-wzdluz morrza do omisalj tam mam spotkanie.powrot jak i kiedy dowolny.wolalbym tempo turystyczne.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Zgórki Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Witajcie.Chętnie dołączyłbym do grupy. Kierunek Albania, Czarnogóra, jeśli nadal są chętni, jeśli nie to może być inna trasa. Mój termin to 22.08-4.09, chociaż dopuszczam poślizg o kilka dni. Jadę solo, spanie raczej pod dachem, ale bez zbytecznych luksusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsz Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Cześć,Też wybieram się początkiem września na południe. Najchętniej przez Serbię, BiH, Czarnogórę do Albanii. Powrót wzłuż Adriatyku.Na około 2 tygodnie. Im dłużej tym lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Kubanek Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Również planuję Albanię..Trasa dojazdowa tymczasem przez Słowację i Węgry, potem tak samo: Cro, Bośnia i Herc., Czarnogóra no i Albania. Powrotu jeszcze nie planowałem ;)Na pewno nocleg gdzieś po drodze, w różnych miejscach np. na Węgrzech, na spokojnie piwko, potem na Cro, i w Czarnogórze, a potem leżakowanie i jazda w Albani, i powrót podobnie z noclegami (chociaż Rumunię na pewno ominę, bo nie trawię tego kraju..)Co do terminu, maj za wcześnie, w środek sezonu też nie chcę jechać, więc pewnie wypadnie we wrześniu. Czasowo około 2 tygodni.Jednym słowem, obserwuję wątek.Intryguje mnie dlaczego nie trawisz "tego kraju" (Rumunii)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsz Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Może jednak trzymajmy się tematu, proszę;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
technik Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 CześćWybieram się do Albanii na przełomie sierpnia i września ( 22.08 - 04.09 lub 29.08 - 11.09 do ustalenia ). Preferuje noclegi pod namiotem choć motele też mogą być. Trasa ->Słowacja-> Węgry->Chorwacja->Bośnia i Hercegowina->Czarnogóra->Albania, powrót to kwestia dogadania. Proszę o kontakt osoby zainteresowane.Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu514 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 witam. pisalem juz w odrebnym poscie , ale zapytam i tu, czy planuje ktos albanie okolo 10-12 wrzesien, czas okolo 2 tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsz Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Tak jak pisałem wcześniej wybieram się na południe. Z mojej strony wyjazd możliwy jest najwcześniej 26/27.08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi