kowalskkii Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 (edytowane) Zipp Tracker 250 ma ktoś? opoiwe ktoś kto na nim jeździł i jego mocy czy się opłaca kupić? Edytowane 15 Października 2015 przez kowalskkii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
therealreal Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Zależy czego oczekujesz od moto, mam i jest nawet nawet. Pierwsze co do zmiany po kupnie to fabryczne opony i kierownica. Opony ślizgają się jak szalone, kierownica przy pierwszej glebie gnie się mocno. Spalanie 3.5-4 na 100 przy ciskaniu. Do miasta fajne moto, w trasę trochę daje się we znaki siedzenie. Maxem leciałem 120 na tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalskkii Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Ile twój ma przebiegu ? Nie brakuje mu mocy? Ile kosztują inne opony? dużo jeździsz w terenie? :) Mam zamiar go kupić w następnym roku do jazdy po terenie w większości, tyle że wcześniej jeździłem skuterem kymco nexxon 50 I ważna rzecz czy jak dasz za dużo gazu podnosi na koło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
therealreal Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 7400 przebiegu, mocy nie brakuje, opony to zależy jakie, czy ulica, czy teren. W terenie śmigam mało. Na koło nie postawisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalskkii Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Dzięki za info a więc polecilbys te moto? :) Edytowane 7 Listopada 2015 przez kowalskkii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Ja osobiście nie kupił bym chinola do jazdy po terenie bo doskonale znam ich jakość wykonania (kiedyś pracowałem przy składaniu nowych chińczyków). W tych pieniądzach rozejrzyj się za jakąś używaną Japonią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalskkii Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Ale czytałem dużo wpisów na temat zipp Tracker 250 niektórzy mają na szafie +10k km przejechane i nadal jeździ dobrze :)Najlepiej zapytać posiadacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychowski97 Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Witam! Chłopaki jest gruby problem, gdyż pękły mi dwa tryby w skrzyni biegów (1 i 2) i za żadne skarby nie idzie ich dostać, nawet calej skrzyni do 250 4T. Nie wiecie może z czego mogłoby podpasować? Z gkry dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi