macio129 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Witam mam problem kupiłem kx-a 250 z 2001 roku i amorek był do regeneracji , więc kupiłem uszczelniacz i chciałem zmienić . Rozkręciłem przeczyściłem wymieniłem , zalałem olejem motula 5W bo mi zostało z poprzedniego moto i z regeneracji amorka, złożyłem wszystko do kupy napompowałem i nic sie nie zmieniło może ciutek lepiej ale nadal skacze . Co może być przyczyną że nadal nie tłumi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 znaczy tylni amortyzator centralny sam rozbierałeś ? tam jest oprócz oleju gaz pod ciśnieniem raczej nie zregenerujesz tego dobrze chałupniczo......... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macio129 Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 już dałem rade ktoś go źle poskładał wcześniej ,znaczy w złej kolejności złożyłem tak jak w serwisówce i śmiga:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi