Major87 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Siema.Jako, że pogoda była dziś dość ładna, zabrałem młodego na parking "tuż za rogiem". Plan był generalnie taki, że młody sobie pojeździ chwilę i pojedziemy do domu, zostawię Olka i wezmę Julę na wycieczkę.Wszystko szło generalnie dobrze, zajechaliśmy w kilka minut na parking, młody pojeździł, ale powiedział, że chce zobaczyć "to kółko w górze". :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: Pokazałem mu kilka marnych prób stoppie, poderwałem przód kilka razy - generalnie ja się bawiłem, a młody podziwiał :P.Wpadła mi do głowy genialna myśl - byłby czas na jakiegoś bączka :D. Nigdy wcześniej nie udało mi się, parking pusty, hamulec dobry, więc czemu nie spróbować. Odsunąłem się tylko od małego, obroty w górę i j*b ze sprzęgła. Pierwszym razem udało się nawet okNo i to w sumie początek końca. Kilka klatek z filmiku.Uszkodzeniawygięty podnóżekzłamana klamka hamulcapogięta kierownicazłamane lusterkorozdupczone w drobny mak zegaryporysowane plastiki i zbiornikprzetarta grzana manetka...ku*wa mać.... Wczoraj glebowałem w terenie, dzisiaj na asfalcie... Rower se muszę kupić :P....Suza była w stanie dowieźć nas do domu, a nawet gdyby nie była, to spacerek zająłby może 10-15 minut. Większość już mam zrobioną, zostały tylko zegary do roboty, poza tym wszystko jest ok. Ta plama na ziemi to wacha, olej się nie rozlał.Na dzisiejszej lekcji dane mi było podziwiać, jakie są efekty marnego nacisku na przód w czasie takich zabaw :P. Suza niby malutka, ale jak przód puścił to poleciałem jak szmata... Edytowane 11 Października 2015 przez Major87 Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Maskotka na osuszenie lez. :bigrazz: Edytowane 11 Października 2015 przez Kjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Już mi przeszło :D.To chyba najgłupsza gleba jaką do tej pory zaliczyłem, nawet głupsza niż ta przez boczną stopkę... Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Jak to mówią.Jak sie nie orzewrócisz to się nie nauczysz. Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Sprawdzę niedługo ile zapamiętałem z dzisiejszej lekcji... ;) Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 :biggrin: :flesje: Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Czapki z głow Her Generallll :biggrin: Edytowane 12 Października 2015 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Da się? Da się!! Jestę stunterę :D :D :DNawet moje dzieci mają ze mnie bekę :P Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Oj nie raz jeszcze te Suze z gruzujesz coś czuję :) Poprosze link do filmiku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Suka to i jak szmatę traktujesz...daj jej na zimnym :icon_razz: :icon_mrgreen:Jednak "Pure Sport" do czegoś zobowiązuje. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Majorze - przeciwskręt się kłania. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Oj nie raz jeszcze te Suze z gruzujesz coś czuję :) Poprosze link do filmiku :DTeż mi się tak wydaje :D... Filmik sobie daruję, bo jeszcze zostanę upamiętniony w "No prisoners" i dopiero będzie siara :D.... Suka to i jak szmatę traktujesz...daj jej na zimnym :icon_razz: :icon_mrgreen:Gdzie tam jak szmatę, jesteśmy w bardzo udanym związku ;). Na zimnym nie dostaje wcale chyba, że zaśpię do roboty...Majorze - przeciwskręt się kłania. :wink:No tak, za wolno "jechałem", za bardzo skręciłem kierownicę :D.... Nie działało od 1km/h...Swoją drogą, nie wie ktoś jak poderwać słabe moto tak, żeby przejechać więcej niż 20cm na kole? Jak próbowałem to efekt był taki, że syn zanosił się ze śmiechu, bo "dałem dupę tak wysoko" - jak się przesunąłem do tyłu :PPróbowałem też "rolling burnout" - tutaj młody zapodał komentarz typu "po co hamujesz jak dajesz gazu"... Te czterolatki, w ogóle się nie znają.... :P Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Mogę. Było to z mojej strony trochę celowe( czyt. złośliwe) , bo w innym temacie - nauka jazdy kobiety " czy jakoś tak doradzał jak mistrz kierownicy.Łatwo pisać a gorzej wykonać- wszystko wymaga treningu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 13 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) doradzał jak mistrz kierownicy Że słucham? Doradzałem tak, jak sam się zachowuję na drodze i tak jak mnie nauczono, a nie jak mistrz kierownicy. Uwagi jako złośliwą nie odebrałem, bo ni w pi**ę ni w oko wątki nie są ze sobą powiązane.Trza było napisać w tamtym wątku, żebym zamknął japę i uargumentować dlaczego, a nie wypadać jak części od HD po puszczeniu kierownicy :P A do uszkodzeń mogę jeszcze dopisać rozkruszoną nieco stacyjkę :P. Edytowane 13 Października 2015 przez Major87 Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Major ..... co Ty za cyrki urządzasz na parkingu i to jeszcze przed dziećmi ..... pewnie niezłą beke maja z Ciebie :d Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi