Siwy_ Opublikowano 30 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2004 ruszasz z 2 tyś?a za 2 sekundy gasnie?nikt mi nie wmówi ze 50 czy 80 sie ładnie i plynnie ruszy z 2 tyś obr/min.zero elastycznosci?to moze jakas zatarta ta Aprilka?ja zeby szybko ruszyc to z 6 tys ruszam i rura!a jak spokojnie to z 4 gdzies...i moja aprilka jest elastycz-jak na 2t bo jak jade 15kmh to nie wrzuce 5 albo 3...nie jest to HAYABUSA W KTOREJ PODRYWA GUME NA TRÓJCE ALE ŁADNIE CHODZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 30 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2004 To cie bardzo zdziwe. Moją Suzi rusza sie płynnie we dwie osoby przy 2tyś obr.... a najlepsze jest to że od razu można płynnie przypieszać :banghead: a tamta aprilia jest w b.dobrym stanie i wcale niejest zatarta :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 Bo GT i RS to zupełnie inne motorki. W RS liczy sie przedewszytkim moc a że to mała pojemnośc to traci przy tym na charaakterystyce. GT jeżdzi spokojniej ale za to z gorszymi osiągami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 GT jeżdzi spokojniej ale za to z gorszymi osiągami. Niekoniecznie. Po rozblokowaniu bedzia miała 14hp, niewiem ile maaprilia rs ale wydaje mi się że suzi wtedy nie będzie dużo gorsze :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 Strzalek_t napisał: GT jeżdzi spokojniej ale za to z gorszymi osiągami. Niekoniecznie. Po rozblokowaniu bedzia miała 14hp, niewiem ile maaprilia rs ale wydaje mi się że suzi wtedy nie będzie dużo gorsze :]A wiesz że po rozblokowaniu zmienia sie charkterystyka i wtedy juz troche traci ze swojej kultury pracy. A i w niektórych modelach sa wałki wyrównoważające one poprawiają charakterystyke w niskich obrotach za to nie pozwalają silnikowi rozwinąć skrzydeł na wysokich. Takie coś np jest W mtx i Dt - do pełnego odblokowania to wyciaga sie je i wtdy juz motocykl nie ciągnie tak ładnie na wolnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucyk Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 ruszasz z 2 tyś?a za 2 sekundy gasnie?nikt mi nie wmówi ze 50 czy 80 sie ładnie i plynnie ruszy z 2 tyś obr/min.zero elastycznosci?to moze jakas zatarta ta Aprilka?ja zeby szybko ruszyc to z 6 tys ruszam i rura!a jak spokojnie to z 4 gdzies...i moja aprilka jest elastycz-jak na 2t bo jak jade 15kmh to nie wrzuce 5 albo 3...nie jest to HAYABUSA W KTOREJ PODRYWA GUME NA TRÓJCE ALE ŁADNIE CHODZIMotocykl po odkręceniu gazu na maX powinien zawsze postawić na koło na jakimkolwiek biegu nawet na 6 8) Biorąc pod uwage, że wszystko z nim jest OK :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 na koło?na 6 biegu? :banghead: :P :crossy: :crossy: ooooo ludzie...moze jakis moto co ma 500 koni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 Bardzo mozliwe, ale wydaje mi się że nie będzie ciągnoł gorzej niż teraz od niskich :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wros Opublikowano 5 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 ej no bez jaj... tak to jest kupuje się motor o poj. 80ccm czy 50 ccm i pierwsze pytanie to ile wyciąga ...ile ma do setki (jeżeli tyle osiągnie) ... i czy można go stuningować...to mnie troche dziwi...no ale spox jeżeli są takie podejścia to powodzenia na przyszłość... :) serio nie ważne czy wyciąga 110 czy 120... a zwłaszcza jeżeli to jest pierwszy ścig... nawet przy 70km/h mozna się fajnie połamać i zabić :? ...naprawdę nie ma co się scierać czy jedzie 100 czy 110 i tak jeżeli bierzesz go jako 50ccm(na kartę motorowerową :twisted: ) i smigniesz obok policji powyżej 60km/h możesz mieć bardzo dużo kłopotów...(brak prawka na kilka latek.. :cry: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wros Opublikowano 5 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 ponieważ będzie od ciebie wymagane prawo jazdy kat.A ...no cóż takie są przepisy ... :) PozDro WroSoNe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi