karlo Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) W najbliższą sobotę 26.09.2015 o godzinie 12;00 tradycyjnie będzie zakończenie sezonu motocyklowego na ul.Wernera. Po mszy przejazd na ul.Żeromskiego - info pewne, ale wiem tylko tyle :laugh: Edytowane 22 Września 2015 przez karlo Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Każde pokazanie się w kościele to wg mnie popieranie tej czarnej mafii pedofilskiej. Amen :D Targi w Kielcach Motocyklowo rowerowe i chyba się bryknę mimo że coś tam z pedałami będzie :) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Patrzyłem na stoiska to tylko Suzuki i Harley z większych moto ma być - a bilet 20 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Pewnie cała masa okołomotocyklowych rzeczy jeszcze Na moto droga nudna,Tzn ja to bym się napił w sobotę to może mnie naleci i pompkę poskładam w niedzielę jak lutownice znajdę :D Teraz mam bankową diagnozę. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antarktis Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Jak by ktoś jechał na targi to chętnie bym z kimś skoczył. A jeśli chodzi o zakończenie sezonu to coś więcej można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Każde pokazanie się w kościele to wg mnie popieranie tej czarnej mafii pedofilskiej. Amen :D Targi w Kielcach Motocyklowo rowerowe i chyba się bryknę mimo że coś tam z pedałami będzie :)U lalala , ale jesteś kozak :biggrin: ...to do zobaczenia ;) Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 e lala ja wcale kozaczek nie jestem tylko taki mam pogląd na kler.Skoro nic z tym nie robią to cały ten kram jest taki sam łącznie z Frankiem Jankiem Pawłem i tym co wg mnie go schowali,a nie abdykował.Dawno mówiłem że Wesołowski nie może siedzieć bo weźmie z sobą sporo wierchuszki.Pomijam kwestie majątkowe kościoła czy postawę kleru wobec Hitlera czy jemu podobnych i innych ciekawostek historycznych.Gdybyś miał zamiar paradować w kolratce daj znać wrzucę na garb habit z San Giovanni Rotondo ;) Pokój i dobro bracie :) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Na koloratkę za późno, mam 2 dzieci i żonę... ja o swoich poglądach nie piszę bo by mnie Pani premier zamknęła jak mojęgo wujka komuchy po 1945roku na kilka lat...w sobotę ma padać , więc chyba nici z wylotu, ale w niedzielę ma być lepiej i planujemy ogólne szwędanie się w mazowieckim lub świętokrzyskim ;) Edytowane 23 Września 2015 przez karlo Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antarktis Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Jak będziecie latać to dajcie znać. Ja piszę się na niedZielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Jak tylko pogoda dopisze to chętnie polatam w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Jak będę miał moto i nie będę miał kaca to z chęcią. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro1 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Jak będzie ładna pogoda to lete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 a ja bym sobie ziemniaka opitolił... takiego ciepłego, spod palety... Się nie martw Pancur-moja Honda po powrocie też 'rzuciła palenie' tyle u mnie pompy ni ma :( Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Ziemniak kolejny w planach chyba za 2 tyg z tego co tam Dominik datą rzucał. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Jako że wczorajszy wieczór był bardzo udany... nigdzie się dzisiaj nie wybieram:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi