zelus11 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Witajcie Ustawiałem ostatnio sprzęgło przy deklu, wszystko było okej. Przejechałem się 500m i zaczęło mi ciągnąć na jedynce. Dziś znów wyregulowałem i chodziło okej. Gasiłem motocykl odpalałem, wszystko było git. Przejechałem z 10km, zajeżdżam pod dom i moto ciągnie na 1, oraz klamka bardziej luźna. Jak to możliwe że coś się przestawiło? Nakrętka kontrująca dokręcona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VinAlucard Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Jeżeli dobrze kontrę przykręciłeś przy wysprzęgliku, to chyba tylko linka Ci się może kończyć. Cytuj "Generalnie rzecz biorąc, zdejmuję linkę tylko w niedzielę jak idę do kościoła..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelus11 Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 kontra dokręcona była, patrzyłem to pozycja śruby się nie zmieniła, a linke kupiłem nową wtedy co i wysprzęglik (w tamtym tygodniu) więc nie wiem ;/ Podciągnąłem na manetce ale już ją mam prawie całą tam wykręconą, i narazie niby jest okej. Jeśli znów się przestawi to mi manetki braknie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VinAlucard Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 W takim razie linka się po jeździe ułożyła na swoim miejscu i dlatego miałeś luźniejszą klamę. Cytuj "Generalnie rzecz biorąc, zdejmuję linkę tylko w niedzielę jak idę do kościoła..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelus11 Opublikowano 15 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 chyba że tak, podciągnąłem na manetce i zobaczę, jeśli już się bardziej nie przestawi to znaczy że twoja sugestia jest właściwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi