tomurbanowicz Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Jako, że dopiero raczkuję w temacie, poszukuję informacji na temat pinlocka. Czy jest to coś uniwersalnego pasującego do każdego kasku posiadającego możliwość jego podpięcia, czy do każdego modelu kasku jest indywidualnie dopasowany? Pytam, ponieważ posiadam kask BOX z możliwością podpięcia pinlocka, a strasznie w nocy (gdy zimno) paruje. Cytuj http://www.urbanowicz.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) Pinlock jest dedykowany do danego kasku a dokładnie wizjera. Różne rozstawy mocowań. Szukaj takiego, który jest przeznaczony do Twojego kasku. Widziałem w ofertach sklepów pinlock-i uniwersalne ale nie miałem z nimi do czynienia i nie wiem jak się sprawdzą. Edytowane 13 Września 2015 przez jarenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi