jakubo123 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) Witam. Chciałbym kupić cross'a ale jestem zielony w temacie i nie wiem co wybrać.Myślę nad- KTM Sx 125. Jeździłem parę razy na nim, ponieważ kolega taki posiada. Bardzo mi się podobał jest lekki i ma dużo mocy jak na taką pojemność.Następnym typem jest- Yamaha yz 125 parę osób polecało mi ten model.I Ostatnim typem jest- Honda Cr 125. Jeździłem raz na podobnej Hondzie tyle że 250 4t miała konkretnego buta z miejsca(tyle ze to 250 4t a nie 125 2t) Pomóżcie wybrać mi coś odpowiedniego dla mnie.Dodam ze mam 20lat ważę 75kg i 178cm wzrostu,to będzie mój pierwszy Cross.Pozdrawiam. Edytowane 13 Września 2015 przez jakubo123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Ostatnim typem jest- Honda Cr 125. Jeździłem raz na podobnej Hondzie tyle że 250 4t Podobieństwo kończy się głównie na kolorze i naklejkach HONDA ;) Jak poszukasz w szukajce to znajdziesz setkę podobnych tematów, na pewno Ci pomogą podjąć decyzję. Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi