leszek1404 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Hey, czy jest ktoś kto wymienił fabryczną szybkę Yamahy na którąś wymienioną w temacie? A może na jakąś inną? Jeżeli tak to jakie są Wasze odczucia i opinie? Z góry dzięki za info Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersrem Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Ja wymieniłem na oryginalną yamahy. Wróciłem właśnie z objazdówki Bałkanów na autostradzie pocinalem 140-160 i spokój. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) Ja polecam wyroby firmy MRA .W Twoim przypadku np. varioszyba http://cdn2.polo-motorrad.de/media/catalog/product/cache/1/image/2560x2560/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/b/b/bb52560afc83c0d4c1166d879817a44f582e19fe.jpg Edytowane 13 Września 2015 przez Taurus 61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek1404 Opublikowano 13 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Ja wymieniłem na oryginalną yamahy. Wróciłem właśnie z objazdówki Bałkanów na autostradzie pocinalem 140-160 i spokój. Polecam. A jaką miałeś wcześniej? Skoro piszesz ze wymieniłeś teraz na oryginał? Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) Zgadzam się. MRA faktycznie dobre szyby o wysokiej jakości wykonania. Regulowany deflektor też daje radę, przynajmniej u mnie w K1300S dawał radę. Pozdr.F. Edytowane 13 Września 2015 przez filipr Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersrem Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Sorry że tak późno miałem oryginalną seryjna wymieniłem na oryginalną wysoką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek1404 Opublikowano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Ale to musiałeś zdemontować handbary? Bo z tego co czytałem to na stronie Yamahy piszą ze trzeba je zdemontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersrem Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 tak zostaje aby ta cześć w środku jak odkręcisz te pod kolor to pod spodem masz jeszcze taką nakładkę czarną i ta zostaje. Na razie martwi mnie co innego jutro jestem umówiony na serwis stuki wsilniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek1404 Opublikowano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Ups... To nie brzmi dobrze .... Daj znać co i jak. A ile km masz nalatane ? A dziś jak byłem w serwisie podpytać o kilka kwestii to dowiedziałem się że Yamaha i tak chyba planuje akcję serwisową na te nakładki na Handbary, bo to że kierownica tak drży przy prędkościach 170/180km/h to własnie jest przez te nakładki. Ale to jeszcze nie jest potwierdzona informacja. Ciekaw jestem co z tego wyniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersrem Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Przebieg 10000 kupiony w czerwcu tego roku. Diagnoza Yamahy wymiana rozrządu oraz napinacza na gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jablo Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Pitersen i zrobili Tobie ta naprawe?Jak jest z gwarancja?Odbieram tracera w kwietniu tez nowego wiec pytam czy udany czy cos jeszcze padalo? Chcialem jeszcze podpytac o te wibracje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Z tymi wibracji też walczę, ale na razie 1:0 dla Yamahy :/Planuję dokupić ciężarki kierownicy w Louisie lub od Rg Racing...Wczoraj byłem na przeglądzie to nic nie mówili, aby była jakaś akcja serwisowa :-( Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jablo Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Czesc.Kolego na co byla ta akcja serwisowa? Jaka szybe high proponujecie do tracera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Znajomy szukał i MRA podobno nie ma z deflektorem, więc chyba lepiej PUIG kupić z deflektorem: http://www.puig.tv/imagenes/PUIG21677.jpg Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi